Ständiga processer av att hålla kvar, varande i mellanrum och tillstånd av acceptens. Kroppslig diskbänksrealism på liten yta med mycket andrum. En öppning till ett schakt med utrymme. Ett mellanrum.
Kött, kroppslig närvaro.
Vi är här, inne, på få kvadrat. Men också världen där ute, människorna runtomkring oss. Vi skapar våra egna mellanrum.
Här finns en hall, ett badrum, ett rum med ett litet kök där man också kan sova. Och ett tak mitt i mellanrummet mellan husen, för lyssnande och gravitation.

I mellanrum spelas i en lägenhet ovanför Atalante för endast fyra personer åt gången. Man samlas i Atalantes foajé innan.
Arbetet med I mellanrum påbörjades ur Annas deltagande i Kultur i Västs Mentorsprogram där Cecilia Suhaid Gustafsson är hennes mentor.

Om Anna Bergström
Dansare, danskonstnär och pedagog utbildad på Gotlands Dansutbildningar och TrinityLaban Conservatoire of Music and Dance (Laban). Anna är bosatt i Göteborg sedan sommaren 2012 och har tidigare jobbat med bland andra Candoco Dance Company, The People Pile Arts Collective, Frauke Requardt, Alex Julyan, Gill Clarke m.fl.
Inom sitt skapande ligger hennes fokus och hjärta i det integrerade och kollaborativa arbetet där olika människor och konstformer möts. Tidigare har hon bland annat skapat verken Body Interrupted, This is how I become mute och Cravings of Intimacy and Solitude.

7-9 MAJ kl.18 & 20