I höstas startades WISP – after work, en samtalsserie där en gäst bjuds in till ett intimt samtal under parollen konst och makt. I vår fortsätter samtalen med två kvällar. Cecilia Suhaid Gustafsson är WISP-riddare för område väst. Hon är curator för serien och samtalsledare.
FRI ENTRÈ!

Vad är WISP?

WISP är en ideell organisation och ett nätverk för kvinnor och transpersoner inom scenkonstens alla yrkeskategorier. WISP har flera betydelser men beskrivs bäst som Women In Swedish Performing Arts. Alla kan gå med i WISP antingen som medaktör eller stödmedaktör. WISP har fyra riddare som representerar medaktörerna. Riddarsystemet är fördelat på regionerna syd, nord, öst och väst. Jag är riddare för väst.

Vad gör ni på Atalante i vår?

Vi kommer att ha två samtalskvällar för en begränsad publik. Jag vill eftersträva en intim känsla där samtalet även blir en podcast. Man kan säga att publiken får uppleva en live podcastinspelning. Givetvis kan man ladda ner samtalet i efterhand.

em är Ika Johannesson?
Hon är journalist, författare och var med och startade tidningen Sex. Hon har varit redaktör på tidskriften Filter och är idag redaktör för kulturprogrammet Kobra i SVT. Senast kom hon ut med en bok om den svenska metalscenen, Blod eld död, som hon skrivit tillsammans med Jon Jefferson Klingberg.

25 MARS KL. 19
Längd 60 minuter
Fri entré