Livet döden och allt däremellan är en ny exklusiv samtalsserie på Atalante. En gäst bjuds in för att tala om aktuella och viktiga ämnen inför en liten, begränsad publik.

Under hösten bjuds personer in till var sin kväll. De har olika bakgrund, olika erfarenheter och olika konstnärskap. Vi kommer få ta del av deras resa i ett intimt samtal under parollen konst, makt och ryggdunk. Samtalet kan handla om kamp och karriär, framgångar och motgångar eller något helt annat.
Som en extra bonus kommer Livet döden och allt däremellan även att spelas in och bli en podcast som du kan ladda ner och lyssna på i efterhand.

Livet döden och allt däremellan är ett samarbete med WISP som är ett produktionskontor och ett nätverk för kvinnor och transpersoner inom scenkonstens alla yrkeskategorier.

Cecilia Suhaid Gustafsson är ny wisp-riddare för område väst. Hon är curator för serien och kommer att vara samtalsledare. Produceras av Atalante och GoldDigger Productions.

Elin Grelsson Almestad
Skribent, kritiker, författare och redaktionssekretare på tidskriften Fronesis. Släppte sin debutroman Du hasar av trygghet utkom september 2011 på Modernista förlag. Medverkat i antologierna Skamlöst (Charlie by Kabusa, 2010) och Med andan i halsen (Teknikföretagen, 2011)

29 OKTOBER 2012