Dansföreställningar från de nordiska länderna kommer att varvas med spännande samtal, seminarier och möten. Satellitfestivalen kommer också att vara startskottet till ett nordiskt nätverk för dans för barn & unga.

Under veckorna före och efter festivaldagarna spelas de nordiska föreställningarna även på turné i Västra Götaland och Halland. Nordisk danskonst för barn & unga kommer att genomsyra Västsverige under hela mars månad!
Satellit 2011har initierats och genomförs av EMBLA dans & teater och Producentbyrån Göteborg. På Atalante visas föreställningar av Zebradans, Pantarei Danseteater och Memory Wax.

ZEBRADANS
Allt man vill
Om allt man vill vara, allt man vill göra och om allt som skulle kunna vara eller kanske är… Om att ibland befinna sig på rätt plats men andra gånger vara på helt fel ställe. Om att längta efter en helt egen plats där man kan vara sitt allra bästa.
17 MARS KL 10.45 och 12.30
Målgrupp: från 9 år
Föreställningens längd: 45 min inklusive dansverkstad

PANTAREI DANSETEATER
WeFiction
En vacker och energisk föreställning om identitet och minnen från barndomen.
18 MARS KL. 10.45 och 12.30
Målgrupp: 10-12 år
Föreställningens längd: 45 min inkl dansverkstad

MEMORY WAX
ABC
Välkomna till en fantasifull resa genom bokstävernas land i en föreställning som hyllar nyfikenheten och lusten till upptäckandet.
19 MARS KL 12.00
Målgrupp: 5-8 år
Föreställningens längd: 35 min

Med stöd av
Nordisk Kulturfond, Kulturkontakt Nord, Göteborgs
Stad, Västra Götalandsregionen, Kulturrådet, Region Halland, ABF Göteborg, Svensk-Danska Kulturfonden, Proline Offset Tryckeri AB och Atalante.

SPELAS 17-19 MARS 2011