Svenska gruppen i Tangoterapi erbjuder helgworkshop 22 och 23 februari 2014

Med utgångspunkt i den argentinska tangon och dansterapins läkande förmåga anordnas nu en helgworkshop i Tangoterapi. Vi utgår från tangons grunder med tangomusiken som bas. Vi kommer att fördjupa oss i ordlös kommunikation, kroppsmedvetenhet, sensibilitets- och tillitsövningar, medveten närvaro och olika improvisationsövningar.
Tangoterapin utvecklades i Argentina i slutet av 90-talet och har efter det spridits till Europa, USA och Australien. Tangoterapin arbetar med personlig utveckling, öppnar upp för inre processer och kan hjälpa att lindra depression, stress och ångest.

Inga tidigare tangokunskaper krävs.

Kursen hålls på Atalante, Övre Husargatan 1, Göteborg.
22 – 23 februari kl. 10.00-16.30
Priset för hela helgen är 1500 kronor per person. Både par och enskilda personer är välkomna.
Högst antal kursdeltagare 14 personer.

Anmälan sker genom att maila namn, adress och tel. nummer till
Eva Ingemarsson, eva@atalante.org

Sekretess gäller för både kursledarna och kursdeltagare.

Vid frågor maila till suzanna@worlddancecompany.se och eva@atalante.org

Varmt välkomna!

Kursledarna
Suzanna Bondesson har varit verksam som tangodansare, tangopedagog och koreograf sedan 1996. Är utbildad Behandlingspedagog och är verksam i World Dance Company på Kulturhuset Oceanen i Göteborg. Hon har även studerat ”Dans & rörelse som terapeutiskt verktyg” och Tangoterapi i Argentina.www.worlddancecompany.se

Eva Ingemarsson arbetar sedan 1987 som koreograf och konstnärliga ledarna på scenen Atalante i Göteborg, ett starkt kraftcentra inom Sveriges dans-
och konstliv. Eva Ingemarsson är utbildad Dansterapeut och har studerat Tangoterapi i Argentina.
www.evaingemarsson.se
www.atalante.org

Information:
Svenska gruppen i Tangoterapi och Psykotango som startade 2012 har under sina år haft två mycket uppskattade workshops i tangoterapi och psykotango. Nu delar sig gruppen i två grenar. Ena grenen fokuserar på Tangoterapi under ledning av Eva Ingemarsson och Suzanna Bondesson och den andra fokuserar på Psykotango under ledning av Armando Liscano.